Usluge

Ambientum > Usluge

Sektori koje pokrivamo

hotel

Hoteli

Luksuz stvara emocije. Fraza “emocionalna veza” se učestalo ponavlja u razgovorima među hotelijerima u kontekstu pružanja usluge, te šta hotelijeri dodatno mogu da učine za svoje goste kako bi se ta veza i ostvarila i učvrstila.

butik

Butici

Stimulacija čula mirisa je bitan marketinški alat velikog potencijala budući da omogućava uspješniju promociju proizvoda, bolje pozicioniranje brenda, te razlikovanje od konkurencije korištenjem ekskluzivnijih mirisa koji kupcima duže ostaju u pamćenju.

restoran

Restorani

Estetika, ambijent i raspored prostorija za ručavanje značajno utiču na stepen zadovoljstva gostiju. Značajan broj studija je takođe pokazao da je neophodno učiniti ambijent prijatnijim i inovativnijim da bi se obezbijedio uspjeh kompanija kao i samih restorana.

kazino

Kazina

Mnogi posjetioci kazina preferiraju prestižnu sliku brenda kazina. Iz tog razloga, kazina troše velike iznose novca kako bi dostigli taj prestižni osjećaj te sliku brenda.

klinike1

Klinike

Stvaranjem izvanrednog iskustva pacijenta korištenjem ambijentalnog mirisa kao i umirujućih muzičkih tonova značajno doprinosi manjem otkazivanju termina, kao i pružanje osjećaja smirenosti i udobnosti.

kanc

Kancelarije

Ambijentalni miris je moćan alat koji pomaže u kancelarijama i korporativnim zgradama da se stvori atmosfera koja pokreće produktivnost.